Hur går det till?

Coaching!

Hur går det till? Och vad innebär det att påbörja ett coaching förlopp?

Du och jag har ett inledande samtal där vi tillsammans tittar på det du vill förändra, utveckla eller lämna bakom dig en gång för alla.

Utifrån vårt inledande samtal på ca 30 min föreslår jag ett upplägg och tillsammans skapar vi ett avtal kring förloppet. När vi är överens om våra respektive roller och förutsättningar blir det betydligt lättare att inleda vårt samarbete, för att du skal nå ditt mål.

Jag brukar föreslå att vi ses en till två gångar per månad över en period på mellan 3-6 månader beroende på din situation. Under våra samtal kommer jag att lyssna, ge reflektioner och ställa frågor för att hjälpa dig till din egen klarhet. Jag kommer att utmana och stödja dig i att att hålla fokus på din intention och ditt mål och i att skifta perspektiv när jag tror att det kan hjälpa dig framåt.

Nyckeln till din framgång finns inom dig.
När vi belyser din potential, dina styrkor och dolda förmågor  blir det ofta lättare att se möjligheter i et nytt ljus. Plötsligt öppnar sig dörrar som du inte kunnat ana innan, och du blir varse dina nästa steg och vilken riktning du skal ta i livet. Det kan plötsligt bli tydligt hur du skal hantera en svår situation som låst sig.
Att frigöra potentialen inom dig är att frigöra möjligheter och komma åt din kraft och livsglädje.
Dina absolut viktigaste resurser för att komma till handling och lyckas skapa den varaktiga förändring du längtar efter.

När vi ses brukar det ta ca en timme per gång.

coaching_wheel_of_life_366